Barcelona. 21 de maig. Xerrada de Sexe Lesbic a la Jornada de l’Orgasme Femení

Si has arribat fins aquí…
…és perquè t’interessa el sexe, i no només el sexe sinó l’orgasme femení. Benvingut/da, estem de celebració perquè ja hem fet 50 orgasmes… bé… en realitat el que hem fet és 50 edicions del Taller de l’Orgasme Femení. I ja posats, celebrem també que l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella ha fet 15 anys!

En les 50 edicions d’aquest taller hi han passat més de 800 dones!, que voldríem que siguin l’ànima d’aquesta Jornada, però també volem obrir les portes a altres dones i homes que, simplement, hi vulguin assistir, així com també esperem a professionals de la salut, de l’educació, etc., que vulguin saber més sobre aquests temes. La idea és molt senzilla: gaudir tots plegats d’un dia diferent, dedicat a parlar lliurement del sexe i del plaer.

Per això hem organitzat una activitat oberta a tothom que permeti barrejar el coneixement científic i la diversió. Volem divertir-nos i alhora ser rigorosos, per aquest motiu tots els professionals que portaran a terme les activitats son força reconeguts, cadascú en el seu camp.

T’animem, per tant, a que passegis per les pàgines d’aquest web, et facis una idea del programa d’activitats que hem preparat, i que t’animis a venir a celebrar-ho amb nosaltres.

T’hi esperem!

Sexe Lesbic

NOTA IMPORTANTE

MasQue LES no forma parte de la organización de los eventos, se limita a poner a tu disposición la información. Si quieres más detalles contacta con lxs organizadorxs haciendo click arriba, en "Event Website"